The Walled

Situated close to Yangzhou’s lake, Neri&Hu have designed a 20 room boutique hotel called “The Walled”. The dynamic duo reused several old buildings by giving them new functions while adding new structures to accommodate the needs of the hotel. The final result consists of multiple courtyard enclosures. Source : designboom

neri-and-hu-the-walled-designboom1.jpg

neri-and-hu-the-walled-designboom12

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s